Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Ben je op zoek naar baanzekerheid? Kom dan werken als vuilnisman/vrouw - Son 25 - 32 uur vacature

Logistiek Veldhoven 528 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht waarbij je nauw samenwerkt met collega's én je een belangrijke bijdrage levert aan een onmisbare dienst in de samenleving, namelijk het inzamelen van huisvuil? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als:

Belader

Wat ga je doen

Samen met een chauffeur ga je dagelijks het particuliere afval in woonwijken ophalen. Daarbij assisteer je de chauffeur bij het verplaatsen en legen van de kliko's en afvalzakken en geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren met de vuilniswagen. Het is aan jou om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op tijd worden afgerond en veilig worden uitgevoerd. In de rol van belader heb je ook een sociale rol: jij komt dagelijks bij mensen in de straat en bent het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving! Zoek je dus een baan die er echt toe doet?

Dit ben jij

Als belader beheers je de Nederlandse taal goed. Dit is belangrijk in het kader van de veiligheid en de samenwerking met de chauffeur en een collega belader. Daarnaast ben je fysiek in orde, omdat het werk redelijk zwaar kan zijn en je veel moet lopen. Kortom, je bent een echte aanpakker! Daarnaast:

 • Werken in de buitenlucht, bij elk weertype, vind je geen probleem.
 • Je bent flexibel, een teamworker en hebt een professionele werkhouding.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar en woont in de directe omgeving van Eindhoven.

Dit kunnen wij jou bieden

Kom je ons team versterken als belader, dan krijg je een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Daarnaast bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 •  Salarisindicatie: tussen € 2.052,04 en € 2.596,45 (loonschaal C) bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
 •  Overuren worden uitbetaald;
 •  Uitzicht op een vast contract;
 •  Korting op jouw zorgverzekering;
 •  Baetsen-REMONDIS betaalt 2/3 van je pensioen;
 •  Vakantiegeld wordt in mei uitbetaald;
 •  Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis;
 •  Je kunt met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

Bedrijfsomschrijving

De uitdaging van Baetsen-REMONDIS is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten. De inzameling en afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij nemen de volledige afvalproblematiek van organisaties uit handen.

Baetsen-REMONDIS bestaat uit ruim 160 medewerkers en is gevestigd in Son, Veldhoven en Echt.

Wij vallen onder de vlag van REMONDIS Nederland. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. Vanuit 26 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Wij zijn ambitieus, succesvol en groeiend.

Bedrijfsfilm:https://youtu.be/aa38MbZf0Ps

 Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Laat dan direct jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
https://werkenbijbaetsen.nl/werken-bij-baetsen-remondis/ 

Wil je nog graag wat meer informatie?

Neem dan contact op met Lisanne of Marieke, afdeling HR.

M: HR@baetsen-remondis.nl

T: 040-2054470