Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Commercieel binnendienst medewerker raam- en deurtechniek - Best 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Best 2581 keren bekeken
Vacature omschrijving

JOUW TAAK:
Je bent verantwoordelijk voor het assortiment artikelen raam –en deurbeslag. Je overlegt hiervoor geregeld met de verschillende leveranciers. Door het proactief inwinnen van informatie over nieuwe producten blijf je goed op de hoogte van de nieuwigheden op de markt. Dit gaat dus gepaard met het onderhouden van je product- en technische kennis. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers en je zal hiervoor o.a. orders en offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

JOUW PROFIEL:
Je hebt een inzicht in de kozijnenindustrie en je bent gefascineerd door techniek. Je proactieve instelling vertaalt zich in een continu overleg met je collega’s en met je leveranciers. Je organisatorisch talent weet je tevens te combineren met een nauwkeurige administratie en met een commerciële attitude. Kennis van de Duitse taal is een pré. En je bent woonachtig in de regio Zuid-Oost Brabant.

ONS AANBOD:
Bij ons werken betekent mede vorm geven aan de verdere uitbouw van Lecot Nederland. Om je in deze functie te ondersteunen zorgen wij voor een aangename en stimulerende werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen. Daarbij hoort een marktconform loonpakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook voorzien we in een uitgebreide en specifieke opleiding om je functie in al haar facetten tot in de puntjes te beheersen.