Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Evenementen Rigger - Amsterdam 33 - 40+ uur vacature

Techniek Amsterdam 4314 keren bekeken
Vacature omschrijving

Evenementen Rigger
    

Houd jij ervan om mensen te helpen? Ben je een échte aanpakker met technisch inzicht? En heb je een passie voor evenemententechniek en dan met name voor het vak evenementen rigging? Lees dan vooral verder…

Wie is Mansveld Expotech?
Wij zijn Mansveld Expotech, onderdeel van Mansveld Techniek, een van oorsprong Brabants familiebedrijf waarin ruim 350 specialisten al bijna 60 jaar met trots en passie projecten realiseren in alle disciplines binnen de elektro- en evenemententechniek. Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt, verhuurt en installeer alle technische voorzieningen voor de Live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. Door de inzet van rigging, licht, beeld, geluid, energie en ICT helpen we onze klanten om nationale en internationale events succesvol te laten zijn.

Wat is de positie van de Rigger?
Als Rigger kom je terecht in een hecht en professioneel team, bestaande uit Niels, René, Stefan, Tjeu, Bart, Tom, Dave en Richard. Op grote evenementenlocaties als RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht bepaal en verzorg je de hangpunten voor hijswerkzaamheden voor verlichting, geluidssystemen, videoschermen, banieren en andere materialen ten behoeve van beurzen, congressen en andere evenementen. 

Herken je deze competenties in jezelf?
Voor een succesvolle en duurzame samenwerking moet er uiteraard een goede match kunnen zijn tussen jou, de Mansveld organisatie en het Rigging team. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over een aantal specifieke eigenschappen beschikt. Allereerst ben je integer, flexibel en in staat om in teamverband te werken. Je hebt daarnaast technisch inzicht en bent nauwkeurig. Werken op hoogte vanuit een hoogwerker is helemaal jouw ding. Met onregelmatig werken, overwerk en werk in het weekeinde heb je geen probleem (daar staat een prima beloning tegenover).
Bij voorkeur heb je een afgeronde technische MBO opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie, in bezit zijn van het diploma Elementaire hijstechniek in de Entertainment en rijbewijs B zijn een pré. En tenslotte kun je goed communiceren, onder andere in het Nederlands en Engels. 

Zie jij jezelf bij ons werken?
Dan is het goed om te weten dat Mansveld Expotech jou onder andere het volgende kan bieden:
     Een arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de cao Technisch installatiebedrijf, dat past bij de functie, het opleidingsniveau en de ervaring.
     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en maaltijden bij overwerk.
     Een pensioenverzekering bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
     Een telefoon van de zaak.
     Perspectief! Volop mogelijkheden om door te groeien.
     Persoonlijke ontwikkeling! O.a. door training, coaching en een abonnement op het online leerplatform GoodHabitz.

En verder?!
     Een fijne en nette werkomgeving, waarin je werkt in een professioneel en hecht team dat plezier maken ook belangrijk vindt.
     Regelmatig feestjes en activiteiten van de personeelsvereniging.

Interesse of vragen over deze vacature?
Aarzel dan niet en neem direct contact op met HR manager Sebastiaan Lem. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-41999486 of een e-mail sturen naar sebastiaan.lem@mx.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan direct persoonlijk contact met je op.