Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

HBO ICT Afstudeerstage - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

ICT Eindhoven 2549 keren bekeken
Vacature omschrijving

HBO Afstudeerstage

Zit jij in het laatste jaar van je HBO-opleiding in de studierichting ICT en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Wil je jouw opgedane kennis in praktijk brengen en laten zien wat jouw visie is op de ICT-branche? Bij ACA IT-Solutions zijn er altijd mogelijkheden voor een uitdagende stage.

Jouw carrière

De afstudeerstage is ontzettend belangrijk, want het is de eerste echte kennismaking met het bedrijfsleven. Deze eerste keuze moet daarom goed zijn om je carrière meteen een boost te geven. Waar kun je dan beter starten dan bij het bedrijf dat is uitgeroepen tot het beste IT-bedrijf van Nederland? Dat staat prachtig op je CV!

En wil je na je stage gelijk aan de slag? Het komt regelmatig voor dat stagiair(e)s na een succesvolle stageperiode bij ACA blijven.

Jouw stage opdracht

Het begint allemaal bij jouw stage op ons kantoor in Eindhoven. Het onderwerp van jouw stage opdracht, dat bepalen we in onderling overleg. Je wilt tenslotte een opdracht doen die:

…qua onderwerp interessant voor je is en waarmee je affiniteit hebt.
…van meerwaarde is voor het stagebedrijf.
…voldoet aan de eisen van je opleiding.
…past bij je carrièrepad.

Solliciteren

Spreekt deze stage je aan, stuur dan jouw sollicitatie t.a.v. Geert Rademakers via het e-mailadres werken@aca-it.nl of ga naar werkenbijaca.nl