Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Medewerker kabelassemblage - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Productie Eindhoven 3140 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime montagemedewerker in dagdienst. 

De opdrachtgever
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig monteren van kabels en het samenstellen van kabelbundels en/of elektrotechnische modules aan de hand van technische tekeningen, werkvoorschriften en procedures. Jouw werkzaamheden omvatten het gehele proces; van het doornemen van de tekeningen tot het maken van de kabels en het visueel controleren op afwijkingen en het repareren van fouten die opgespoord zijn na visuele en elektrische test. Verder ben je verantwoordelijk voor de apparaten en gereedschappen op de afdeling die ter beschikking worden gesteld aan jou en jouw collega’s. Daarnaast draag je zorg voor je eigen werkplek en de netheid daarvan. 

Dit zijn je werktijden
Het betreft een functie in dagdienst. 

Functie-eisen
Bij voorkeur heb je ervaring in het monteren van kabels, kabelbomen  en/of modules of je hebt een soortgelijke technische werkervaring waardoor je uit de voeten kunt met het assembleren van kabels. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je overweg met hand- en meetgereedschappen en beschik je over een goede dosis motivatie.
 
Heb je nog geen ervaring maar wel interesse in deze functie en de juiste motivatie? Laat het ons dan ook weten! 

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440.