Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Monteur Binnendienst - Veghel 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veghel 3353 keren bekeken
Vacature omschrijving

Welke uitdaging ga jij bij ons aan?
Als onze nieuwste aanwinst kom je binnen in een ervaren team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een jonge en diverse vloot waarin jij als monteur veel verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt bij ons in een strakke werkplaats met hydrauliek, elektronica en dieselmotoren. We leren je daarnaast de bediening van alle voorkomende vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.

Wat worden jouw taken?
Als monteur ben jij ervoor verantwoordelijk dat de machine waar jij aan hebt gewerkt helemaal klaar is voor de verhuur. Een werkende machine is immers een blije klant. Dagelijks komen er machines terug uit de verhuur en zullen deze eerst door jou of jouw collega’s gecontroleerd worden voordat hij weer verder mag. Jij voert de controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit waarbij veiligheid op één staat. Kwaliteit van de machines staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Je beoordeelt de machines met het oog op de juiste certificering.

Wat heb jij nodig om succesvol te worden in deze functie?

  • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
  • Een aantal jaren ervaring als monteur aan machines
  • Rijbewijs B
  • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via ons te halen


Welke competenties heb jij in huis?

  • Communicatief vaardig
  • Nauwkeurig
  • Positieve werkhouding
  • Stressbestendig


Wat krijg jij van ons?
Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

Waarin wij ons onderscheiden als goed werkgever zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 30 verlofdagen, 8,6% vakantiegeld (om te kunnen genieten van die vakantiedagen), bonussen, een reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.

Wat nu?
Zie jij jezelf al in onze werkplaats rondlopen? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op hr@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt dan kun je contact opnemen met Maaike de Graaff (Hr Adviseur) op 010-2081583 of via mail op simone.frisart@mateco.nl.
  
Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op onze website www.mateco.nl