Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Natlakspuiter - Bergeijk 33 - 40+ uur vacature

Techniek Bergeijk 1039 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij de Lucky Luke van de natlak spuiters en wil jij jouw talent blijven uitdagen? lees dan vlug verder!

Waar ga je werken?
Bij een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.
Deze opdrachtgever ontwerpt, maakt, en assembleert machines, meetinstrumenten en componenten met extreme precisie.
Ze werken met samenstellingen uit metaal, graniet , keramiek en kunststoffen. Deze worden met zeer hoge nauwkeurigheid verwerkt.
Samenwerking staat voorop. Ze begrijpen dat je elkaar nodig hebt om beter te worden. Er heerst een informele en collegiale sfeer.

Wat ga je doen:
Als natlakspuiter kun je zelfstandig de aangeleverde werkmappen bestuderen waarin de product tekening zit en alle benodigde gegevens over de vereisten. Je gaat het product voorbewerken en stelt zelf de spuitapparatuur in en af. Je gaat verschillende kunststof, ferro en non-ferro onderdelen spuiten op een hoogwaardige kwaliteit. Tevens draag je zorg voor het afspuiten van onderdelen met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de af te leveren producten.

Wat wordt er gevraagd?
Je bent minimaal 3 jaar natlak spuiter met voorkeur ervaring in de technische productie. Je hebt minimaal LBO/MBO werk en denk niveau en je hebt kennis en ervaring ten aanzien van diverse voorbewerkingen, typen lakken en laktechnieken. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in verband met de te lezen werkmappen.

Wat wordt er geboden:
Ze bieden een baan binnen een dynamisch bedrijf waar een informele prettige sfeer heerst, waar iedereen voor elkaar klaar staat.
Je hebt hier voldoende doorgroeimogelijkheden, ze zijn echt bereid te investeren in hun medewerkers!
Je wordt gekoppeld aan een collega die je kennis laat maken met het bedrijf, de werkzaamheden en je nieuwe collega's natuurlijk.