Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Operator bij Mirec B.V. te Eindhoven - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 2437 keren bekeken
Vacature omschrijving

Zoek je een dynamische werkplek waarin jij een belangrijke spil bent voor het gehele proces? Wil jij je verder ontwikkelen als operator? Dan is de baan van operator bij Mirec in Eindhoven echt iets voor jou!

De functie
Als operator ben je allereerst verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan de productielijn met als doel een optimale kwaliteit en kwantiteit van de doorzet te realiseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de productiemachines. Hierbij zorg jij dat dit op een veilige manier plaatsvindt. Het dagelijkse onderhoud van de productielijnen hoort er natuurlijk ook bij. Orde, netheid en veiligheid vinden we heel belangrijk en hier verwachten we ook jouw bijdrage. Jij monitort de kwaliteit van het verwerkte materiaal en werkt volgens de geldende standaarden. Bij (ver)storingen die je niet zelf op kunt lossen overleg je met de Assistent groepsleider over de te nemen acties. Het aansturen van een aantal medewerkers, waaronder het verdelen van werkzaamheden, geven van instructies en toezien op veilig gedrag valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Bij al jouw werkzaamheden hou je rekening met de veiligheids-, milieuen kwaliteitseisen. In deze functie ben je werkzaam in een 2-ploegendienst. Daarbij ben je bereid tot het werken in een 3-ploegendienst.

Wij bieden
 Een prettige werksfeer.  Een ambitieus en collegiaal team.  Een uitstekend salaris.  Een uitdagende dynamische werkomgeving die volop in beweging is.  Opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden.  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, bedrijfsfitness en fietsplan.

Jouw profiel
 Bij voorkeur een afgeronde Mbo-opleiding in de procesindustrie (zoals Vapro B).  Ervaring in een productieomgeving.  Beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B1-niveau)  In bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze te halen.  Als persoon ben je zelfstandig, kwaliteitsbewust, communicatief vaardig en technisch aangelegd. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@mirec.com