Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Recruiter die helpt met verder bouwen - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Personeel & Organisatie Eindhoven 4750 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zoeken ter versterking van ons hr-team een recruiter. Kun jij ons helpen de allerleukste en allerbeste mensen te binden aan onze organisatie? Is communiceren op persoonlijke en energieke wijze jouw talent? Heb je recruitment ervaring en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Laat van je horen!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven, onze fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Wij zijn een jonge, professionele adviesorganisatie waar je je eigen carrière kunt vormgeven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, want onze mensen staan op de eerste plaats. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Functie Recruiter

In de rol van recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega’s. Je gaat potentiële medewerkers benaderen voor alle teams in onze organisatie. Dit doe je vooral met behulp van LinkedIn, studentenactiviteiten en onze collega’s. Afstemming met hen zoek je over potentiële kandidaten in hun netwerk. Daarnaast bouw je je eigen netwerk op en onderhoud je dit. Tenslotte houd je overzicht over de uitstaande vacatures, de benaderde kandidaten per vacature en andere relevante statistieken omtrent werving en selectie.

 

Deze nieuwe functie binnen onze organisatie kun je mede zelf vormgeven. Je maakt onderdeel uit van het hr-team dat bestaat uit drie collega’s. Jij bent dé aanvulling als het om recruitment gaat. Samenwerken doe je niet alleen met het hr-team maar met heel veel verschillende collega’s bij Joanknecht. Voor alle vacatures zoek je afstemming met leidinggevenden van elk team om zo samen tot de beste kandidaten te komen en het werving- en selectieproces soepel te laten verlopen.

 

Waarom werken bij Joanknecht?

Natuurlijk bieden we naast deze inhoudelijk interessante functie een fijne werkomgeving. Daarbij moet je denken aan:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari 2021 werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio, van start-ups tot familiebedrijven en internationale organisaties;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

Kom gerust eens op de koffie om de Joanknecht sfeer echt te proeven! Wil je nu al meer weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees dan onze medewerkersverhalen op onze website!

 

Talent

Enthousiast, proactief en is communiceren op persoonlijke en energieke wijze jouw talent? Heb je ervaring met inzet van digitale middelen t.b.v. werving? Wij willen jou! Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en drie tot vijf jaar werkervaring in recruitment. Deze functie is een mooie tweede stap in je carrière.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Afke Versteeg, hr-manager, op telefoonnummer +31 40 240 9435 of via aversteeg@joanknecht.nl.