Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Recruiter / Intercedent op Campus TU Eindhoven (40 uur) - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Onderwijs Eindhoven 609 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil je een klein bedrijf opbouwen en tegelijk heel veel studenten blij maken met banen met inhoud? Lees dan vooral verder!

Wat doen wij?
We verbinden studenten van de TU/e met bedrijven middels technische bijbanen. Onze winst vloeit terug naar de TU/e ten behoeve van onderzoek en onderwijs. We zijn namelijk verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven; we zijn een uitzendorganisatie, maar van de TU/e. We zitten midden op de campus. De verbinding met de universiteit maakt ons uniek in onze formule.
We bestaan enkele jaren en er is nog volop ruimte om te bouwen en te pionieren. De sfeer in het team is ontspannen en ondernemend. Het vaste team van Euflex Technificent bestaat nu uit vier personen. Omdat we een groeiende organisatie zijn, zoeken we een vijfde collega die ook wil pionieren.

In deze functie zul je veel contact hebben met studenten maar vooral ook met bedrijven. We zoeken samenwerking met bedrijven in de Brainportregio en hebben er ook al veel als klant.

Wat ga jij doen?

  • Je zoekt naar nieuwe opdrachtgevers, veelal in de technische sector, neemt daar contact mee op om ze te vertellen wat we doen, of zij vinden jou en dan plan je een afspraak met ze in;
  • Je onderhoudt contact met bestaande opdrachtgevers;
  • Je mailt, belt en Whatsappt met studenten die bij ons (willen) werken;
  • Je schrijft wervingsteksten, plant gesprekken in voor je kandidaten bij bedrijven en verwerkt de bijbehorende administratie;
  • Wij staan open voor je goede ideeën die ons in staat stellen om verder te groeien. Je bent ook bereid om nieuwe ideeën aan te dragen en uit te voeren. Heel veel vrijheid dus.

 

Bekijk hier het filmpje voor deze vacature