Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Teamleider Expeditie - Best 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Best 796 keren bekeken
Vacature omschrijving

Durf jij de uitdaging aan en kom jij ons team versterken binnen de afdeling Expeditie bij Meat Friends Best?

Als teamleider Expeditie ben je samen met je collega teamleaders verantwoordelijk voor de processen Inkomend, Opslag en Uitgaand. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van grondstoffen aan de productie afdelingen.

Je zorgt voor een ongestoorde voortgang van het productieproces om te komen tot productie van goederen in de gewenste kwaliteit, kwantiteit en op het gevraagde tijdstip.

Jij staat stevig in je schoenen, neemt graag de leiding en weet jouw team te inspireren en te motiveren. Je streeft naar een afdeling die verantwoordelijkheid neemt en die weet wat er van hen wordt verwacht. Je zorgt ervoor dat gemaakte afspraken nagekomen. Ook kan je als teamleider over de afdelingsgrenzen heen kijken.

Je voornaamste taken liggen op het vlak van teamprestatie en teamontwikkeling. Daarnaast heb je ook een aantal team overstijgende taken. Hierbij kun je denken aan het opstellen van de productie- en personeelsplanning, zorgdragen voor het opleidingsplan, uren- en ziekteverzuimregistratie en begeleiden van nieuwe medewerkers. Naast de dagelijkse operationele taken vind je het leuk om te verbeteren en projecten op te pakken.

Je werkt in verschoven diensten en rapporteert aan de Manager Logistiek.