Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werkvoorbereider Beveiliging - Deurne 33 - 40+ uur vacature

Beveiliging Deurne 2488 keren bekeken
Vacature omschrijving

Omschrijving:

Je mag dan veel achter de computer werken, je zit wel met je neus bovenop de actie. Je bent namelijk nauw betrokken bij de projectlocaties en bezoekt deze ook regelmatig. En wat voor een locaties: scholen, distributiecentra, kantoren en ziekenhuizen. Als werkvoorbereider brandbeveiliging bij Hoppenbrouwers zorg jij dat de juiste mensen en materialen op tijd op de juiste plek zijn.

Zitten er genoeg monteurs op een project? Is de loopafstand van de voorraad materialen naar de bouwlocatie kort genoeg? Wachten er nog facturen op betaling? Vragen die jij beantwoordt. Je overlegt met de klant, met leveranciers, de (eerste) monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jij bent de spin in het web en weet alle balletjes hoog te houden. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen.

Heb jij zin om de brandbeveiligingsprojecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen:
 

 • Je maakt betrouwbare offertes voor de klant op basis van een ontwerp en voert soms ook calculaties uit.
 • In overleg met het projectteam plan je monteurs in, houd je de gewerkte uren bij en zie je toe op de inzet van het juiste aantal collega’s.
 • Je inventariseert het benodigde materiaal en bestelt het op tijd.
 • Verloopt het project nog volgens planning? Jij ziet toe op de voortgang en zorgt er samen met de projectcoördinator en/of projectleider voor dat de deadline wordt gehaald.
 • Je zet werkbegrotingen op en verwerkt facturen.

Jouw doorgroeimogelijkheden:

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1500 medewerkers op onze 15 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Functie-eisen:
 

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als werkvoorbereider in de brandbeveiliging
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als werkvoorbereider en ervaring als projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties
 • VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
 • Een MBV- of TBV-diploma. Heb je dit nog niet? Dan kun je je diploma bij Hoppenbrouwers halen.
 • Een rijbewijs B.

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er echt ‘één van Hoppenbrouwers’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens. Juist door vallen en opstaan groeien we.

Meer informatie:
 

Vragen over de baan, de procedure of de markten waarin je kunt werken? We beantwoorden ze graag. Bel met onze afdeling Personeelszaken voor meer info.

Telefoonnummer: 013 – 5117214 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur).