Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werkvoorbereider Evenementen - Maastricht 33 - 40+ uur vacature

Techniek Maastricht 4401 keren bekeken
Vacature omschrijving

Werkvoorbereider evenementen

Ben je een échte organisator met technisch inzicht en verbindende kwaliteiten? Houd jij ervan om mensen te helpen? En heb je een passie voor evenemententechniek? Lees dan vooral verder…

Wie is Mansveld Expotech?
Wij zijn Mansveld Expotech, onderdeel van Mansveld Techniek, een van oorsprong Brabants familiebedrijf waarin ruim 350 specialisten al bijna 60 jaar met trots en passie projecten realiseren in alle disciplines binnen de elektro- en evenemententechniek. Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt, verhuurt en installeer alle technische voorzieningen voor de Live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. Door de inzet van rigging, licht, beeld, geluid, energie en ICT helpen we onze klanten om nationale en internationale events succesvol te laten zijn.

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider kom je terecht in een hecht en professioneel team, bestaande uit Raymond, Arie, Kjell, Frank, Leroy en Hector. Vanuit ons kantoor in MECC Maastricht ondersteun je bij het organiseren en bewaken van de voortgang van projecten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van mensen, transport en materialen, (meerwerk)calculaties en de administratieve verwerking van projecten. Ook de technische uitwerking ligt in jouw handen. Zo zorg je ervoor dat alle werkzaamheden georganiseerd zijn voor de uitvoering, waarbij je met behulp van moderne middelen zorgt voor calculaties, berekeningen, ontwerpen en tekeningen.

Herken je deze competenties in jezelf?
Voor een succesvolle en duurzame samenwerking moet er uiteraard een goede match kunnen zijn tussen jou, de Mansveld organisatie en het team MECC. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over een aantal specifieke competenties beschikt. Allereerst ben je integer en in staat om in teamverband te werken. Plannen en organiseren zijn helemaal jouw ding en gaan je van nature goed af. Je hebt technisch inzicht en bent nauwkeurig. Daarnaast zoek je graag de samenwerking met mensen en ben je in staat om op verschillende niveaus goed te communiceren, afspraken te maken en te zorgen dat die worden nagekomen. 
Gezien de complexiteit van de functie is een afgeronde MBO+ of HBO opleiding op het gebied van Elektrotechniek of Podium- en evenemententechniek van belang. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bezit het rijbewijs B. Mocht je in het bezit zijn van het diploma Elementaire hijstechniek in de Entertainment en kun je werken met EasyJob en S-CAD, dan is dat mooi meegenomen. Je hebt in elk geval affiniteit met constructie berekeningen, kunt daarnaast goed communiceren in Engels en Duits en beschikt over commerciële vaardigheden. 

Zie jij jezelf bij ons werken?
Dan is het goed om te weten dat Mansveld Expotech jou onder andere het volgende kan bieden:

  • Een arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de cao Technisch installatiebedrijf, dat past bij de functie, het opleidingsniveau en de ervaring. 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en maaltijden bij overwerk.
  • Een pensioenverzekering bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
  • Een laptop en telefoon van de zaak.
  • Perspectief! Volop mogelijkheden om door te groeien.
  • Persoonlijke ontwikkeling! O.a. door training, coaching en een abonnement op het online leerplatform GoodHabitz.


En verder?!

  • Een fijne en nette werkomgeving, waarin je werkt in een professioneel en hecht team dat plezier maken ook belangrijk vindt.
  • Regelmatig feestjes en activiteiten van de personeelsvereniging.


Interesse of vragen over deze vacature?
Aarzel dan niet en neem direct contact op met HR manager Sebastiaan Lem. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-41999486 of een e-mail sturen naar sebastiaan.lem@mx.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan direct persoonlijk contact met je op.