Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Customer Relations & Support - Nederlands - Duits - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 493 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Nisbets zijn wij op zoek naar een Customer Relations & Support medewerker Nederlands- en Duitstalig.

Als Customer Relations & Support medewerker maak je gebruik van verschillende mediakanalen om proactief contact te leggen met bestaande en potentiële klanten in Duitsland. Je zet je in om klantbehoeftes boven tafel te krijgen en nieuwe sales tot stand te brengen. Zo leg je een bodem voor het genereren van meer groei en marktaandeel bij deze klanten.

Je hebt veel contact met klanten, Customer Service en met de verkoop buitendienst.

Jouw werkzaamheden

  • Tezamen met de buitendienst verantwoordelijke, beheren van een toegewezen klantenportefeuille plus uitbreiden met nieuwe klanten
  • Signaleren klantbehoefte, verkoopkansen zien en daarop inspelen
  • Opbouwen en onderhouden zakelijke relaties
  • Het adviseren van klanten van aanvraag tot en met offerte
  • Houdt collega’s binnen en buiten op de hoogte van de feedback die klanten geven.

Jouw profiel
Het is van belang dat je vloeiend Duits spreekt zowel in woord als geschrift, daarnaast kun je je verstaanbaar maken in het Nederlands. Als commercieel medewerker binnendienst ben je van nature proactief, leergierig en commercieel gedreven. Van resultaten krijg je energie en communicatief ben je meer dan vaardig. Jij luistert goed naar de klanten en weet hun uitdagingen op een creatieve manier op te lossen met onze producten. Je bent zowel intern als extern een waardevolle sparringpartner. Collega’s en klanten kunnen op jou bouwen: afspraak is afspraak waarbij jij altijd nét die stap extra zet.

Je hebt bij voorkeur een commerciële opleiding, maar dit is geen harde eis! Mocht je de fijne kneepjes van het vak nog moeten leren, dan helpen we je daarbij. Je krijgt een interne opleiding en wordt gecoacht door een ervaren verkooptrainer.

Wat kun je van ons verwachten: Je komt werken in een internationale werkomgeving waar een informele, maar professionele sfeer hangt. Je wordt goed begeleid en leert het sales-vak middels trainingen van de sales manager en een ervaren verkooptrainer. Op langere termijn behoort het doorgroeien tot Outside Sales Accountmanager tot de mogelijkheden.