Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Interieurbouwer - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 2462 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gevestigd in de regio Eindhoven en is gespecialiseerd in het maken van maatwerk keukens. Ze beschikken over een eigen fabriek waardoor ze maatwerk kunnen garanderen tot in de kleinste detail. Wegens groeiende vraag naar keukens is men op zoek naar een vakman/vrouw met passie voor interieurwerk

Functieomschrijving
Wil jij deel uit maken van een enthousiast team in een keukenbedrijf dat staat voor maatwerk en kwaliteit? Vind je het leuk om hout te bewerken met diverse machines en gereedschappen? Dan is dit de baan voor jou!

In de productiehal van dit bedrijf werk je met moderne machines voor het vervaardigen van keukens in alle voorkomende materialen. Wij zijn op zoek naar iemand met goed inzicht voor maatwerk en oplossingen kan aandragen voor technische uitdagingen. Je werkzaamheden als meubelmaker voor keukens, bestaan onder andere uit frezen, monteren, verstek zagen, werktekeningen aflezen en oplossingen aandragen.
 
Functie eisen:

- je hebt een opleiding in de richting van meubelmaker/timmerwerkzaamheden en/of relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- je kunt overweg met diverse handgereedschappen en bewerkingsmachines;
- je hebt een gemotiveerde werkhouding en weet van aanpakken;
- je beheerst de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf:
- een goed salaris en voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden;
- een prettige werkomgeving met moderne machines en gereedschappen;
- werken in een familiebedrijf met meer dan 50 collega’s.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV naar post@kempenflex.nl of bel naar 0497 644 888 en we gaan snel voor je kijken naar de mogelijkheden.

Check de functie via www.kempenflex.nl
Vacaturenummer 210149.