Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Magazijnmedewerker SMD (2 ploegendienst) - Best 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Best 970 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om in een technische productieomgeving met elektronica en machines te werken? Dan komen we graag met je in contact voor onze vacature van magazijnmedewerker SMD waarbij het je uitdaging is om vanuit het magazijn allerhande werkzaamheden uit te voeren om onze Mycronic SMD-productielijn draaiende te houden. In deze functie werk je in een 2 ploegenrooster en ben jij degene die orders van A tot Z voorbereid voor de machine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van orders die van de machine af komen.

 

Wat ga je doen als SMD-Magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker in het SMD magazijn werk je in een 2 ploegensysteem met een collega in de andere ploeg. Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van orders voor de machine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne goederenstroom in het magazijn en het logistiek afwikkelen van orders die retour komen van de machine. Je draagt zorg voor het volgen van de planning voor de machines en zorgt dat er altijd genoeg orders gereed staan voor de machine. Je vind het een uitdaging om binnen de gestelde productieplanning je magazijntaken zo optimaal mogelijk in te delen en hebt overzicht in de uit te voeren werkzaamheden. Je bent betrokken bij zowel de voorbereiding, uitvoering, afronding als overige werkzaamheden om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Tot je werkzaamheden behoren concreet:

  • Het order picken van te draaien orders volgens een planning;
  • Het controleren en beoordelen van orders op compleetheid en het nemen van acties op afwijkingen;
  • Het optimaal voorbereiden van orders volgens een vast intern systeem;
  • Het voorbereiden op feeders (machine) voor productie;
  • Het logistiek afwikkelen van orders die retour komen van de machine;
  • Algemene voorraadtellingen en controle op een correcte voorraadstand;

Wat vragen we van je als SMD-Magazijnmedewerker?

Als Magazijnmedewerker SMD ben je secuur en in staat om te werken in een omgeving waar nauwkeurigheid van groot belang is.

  • Je kan goed overweg met computers en computersystemen.
  • Je weet van aanpakken en kan oplossingsgericht denken.
  • Je hebt een grote mate van fijngevoeligheid en werkt nauwkeurig.
  • Je bent gedreven, enthousiast, zelfstandig, toont gemakkelijk eigen initiatief en bent bevlogen in jouw vakgebied.

Wat moet je kennen of kunnen?

Basiskennis van ERP, MOS en standaard Office pakketten
Basiskennis van componenten is een pré.

Wat bieden wij je als SMD-Magazijnmedewerker?

In de rol van SMD-Magazijnmedewerker bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te introduceren en te ontwikkelen in een essentieel productieproces binnen de elektronicabranche. Je hebt invloed op de systemen en processen en bent in staat deze te verbeteren. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject in dagdienst waarna je mee zal gaan werken in de ploegen.

Daarnaast bieden we je een werkomgeving waarin je samenwerkt met een klein divers team van enthousiaste collega’s. Een veelzijdige functie binnen een gemotiveerd bedrijf waar op een informele manier wordt samengewerkt. Een organisatie met veel ambities en een gezond toekomstperspectief die volop in ontwikkeling is en waar jouw talenten en kwaliteiten worden gewaardeerd.

Waarom kiezen voor Matas Electronics BV?

Matas Electronics BV is gevestigd op de waal in Best en opereert als een toonaangevende, groeiende en gespecialiseerde elektronica producent. Matas is actief in meerdere marktsegmenten met als gemeenschappelijke noemer dat het hoogwaardige elektronica producten zijn.

Wat Matas Electronics BV onderscheidt van haar concurrenten is dat ze uitblinkt in de productie van kleine tot middelgrote series met een hoge mate van flexibiliteit, complexiteit, kwaliteit en doorlooptijd. De werkwijze en de route die Matas de afgelopen jaren heeft bewandeld heeft ervoor gezorgd dat we een sterk groeiende organisatie zijn waar continu geïnvesteerd wordt in machines, processen en kennis.

Bij Matas Electronics BV weten we dat we elke schakel binnen de organisatie bijdraagt aan de successen die we boeken en de tevredenheid van onze klanten. Dat is dan ook de reden dat we zoeken naar gedreven nieuwe collega’s die goed in ons team passen en graag de handen uit de mouwen steken!