Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Planner (24 - 40 uur) - Hapert 33 - 40+ uur vacature

Administratie Hapert 744 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in de Kempen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde planner. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het produceren van bedrukte en blanco etiketten.

Functieomschrijving
Als planner draag jij zorg voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige planning en uitvoering van de werkzaamheden. Jij bent de schakel tussen de sales en de productie waarbij je zorgt voor een optimale afstemming. 

Terwijl jij jouw laptop opstart komt er al een collega van de sales binnen lopen. Een klant heeft een spoedbestelling geplaatst en jouw collega wil graag weten welke leverdatum er gecommuniceerd kan worden. Terwijl je in de planning checkt of er ruimte is voor deze spoedbestelling zie je ook dat er een machine niet bezet is vandaag. Nadat je je collega de nodige informatie hebt gegeven over de spoedbestelling ga je direct kijken hoe je de orders van deze machine anders in kan plannen. Vervolgens komt er een leidinggevende binnen lopen om te overleggen over de dagplanning op zijn/haar afdeling. Nadat je dit hebt doorgesproken ga je verder met de planning voor de komende dagen waarbij je onder andere let op de efficiëntie, levertijd, capaciteit en beschikbare materialen en personeel. Kortom hou je van een goede puzzel, dynamische omgeving en een gezellige en informele werksfeer lees dan snel verder!

Functie eisen:
- je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
- je hebt ervaring en affiniteit met computersystemen is een must;
- je beschikt over goede communicatie vaardigheden;
- je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
- je bent accuraat en sociaal;
- ervaring als planner is een pre.

Aanbod:
- je ontvang een aantrekkelijk salaris;
- je komt terecht bij een gedreven en professioneel team met de sfeer van een familiebedrijf;
- er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- er is een open en informele werksfeer waarbij de flexibiliteit, kwaliteit en snelheid van leveren centraal staan.