Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werkvoorbereider - Someren 33 - 40+ uur vacature

Productie Someren 215 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven werkvoorbereider om het team in Someren te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van diverse projecten binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en middelen tijdig beschikbaar zijn, zodat de uitvoering soepel kan verlopen.

Vacature omschrijving

Someren, een dynamische en innovatieve omgeving waar technologie en precisie samenkomen. Als werkvoorbereider bij dit bedrijf in de high tech producten in Someren speel je een cruciale rol in het voorbereiden en optimaliseren van productieprocessen. Je werkt nauw samen met projectleiders, inkopers en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het opstellen van technische tekeningen, het controleren van voorraden, prijzen opvragen, het onderhandelen met leveranciers, het bestellen van materialen en het bewaken van de voortgang van projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren van mogelijke knelpunten en het aandragen van oplossingen om de efficiëntie te verbeteren.

Deze functie kan worden uitgebreid op basis van jouw kennis en vaardigheden, wat het extra aantrekkelijk maakt.

Gevraagd wordt

Wij zoeken een gedreven en nauwkeurige professional met een oog voor detail en een passie voor techniek. Ervaring in een vergelijkbare rol en kennis van moderne productieprocessen zijn een pluspunt. Daarnaast: 

  • Een afgeronde opleiding op MBO- of Hbo-niveau in een relevante richting.
  • Je hebt ervaring met printplaten;  
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Een proactieve en oplossingsgerichte houding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

Geboden wordt

  • Een werkweek van 32 of 40 uur met uitzicht op een vast contract
  • Een salaris tussen de € 3.000 - € 4.500 bruto per maand op basis van ervaring
  • Een enthousiast en gedreven team waarbij klanten graag terugkomen
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei

Bedrijfsomschrijving

Deze jonge en ambitieuze organisatie in Someren heeft in korte tijd al veel bereikt en is van plan de komende jaren alleen nog maar meer te groeien. Binnen de elektronische assemblage voeren zij al mooie projecten uit en dat willen ze samen met jou gaan uitbreiden.