Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Machine Operator - Oirschot 33 - 40+ uur vacature

Productie Oirschot 4382 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor een opdrachtgever die door heel Europa actief is in beveiligingsbehoeften zijn we op zoek naar een Machine Operator.
De machine die je gaat bedienen is een lasrobot. Alles begint bij de werkopdracht, hierin staan tekeningen en lasinstructies die opgevolgd dienen te worden. Je checkt de aanwezigheid van matrialen, grondstoffen, gereedschappen, controle- en hulpmiddelen. Je plaatst de onderdelen in de lasmal en zorgt dat de machine op de juiste manier ingesteld is. Als er andere producten gemaakt moeten worden wijzig je de instellingen van de machines en bouw je het naar de gewenste stand om.
Als de producten uit de machine komen controleer je ze op kwaliteit. Dit doe je aan de hand van controlemallen een meetlat en een blokhaak.

Bij het werk komt ook een stukje eerstelijns onderhoud kijken. Mochter er storingen zijn dan lokaliseer, analyseer en verhelp je deze. Als dit niet lukt neem je contact op met de collega's van de technische dienst. Je maakt de machine schoon, je onderhoudt of vervangt onderdelen van de machine die aan vervanging toe zijn.

Wat wordt er gevraagd?

- Je hebt ervaring als machine operator of een soortgelijke functie;
- Je bent fysiek sterk! De producten waarmee je werkt zijn redelijk zwaar;
- Je bent een collegiale doorzetter.

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding;
- Jaarlijks 27 verlofdagen;
- Werken bij een Europees marktleider aan mooie projecten;
- CAO Metalektro.