Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Mig / Mag Lasser - Oirschot 33 - 40+ uur vacature

Productie Oirschot 4492 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij een passie voor techniek en metaal en ervaring met Lassen? Onze opdrachtgever, marktleider in hekwerken en beveiligingssystemen, is op zoek naar een lasser!

Je werkt zelfstandig maar bent onderdeel van een team dat samen zorg draagt voor het produceren van diverse producten. Aan de hand van productieorders ga je aan de slag met het samenstellen van de producten. Het lassen gebeurt met behulp van mallen. Je hebt kennis van Mig/Mag- en elektrodelassen. Deze verbindingen kun je maken op verschillende staalsoorten. Het kan ook voorkomen dat je de staalsoorten op een andere manier moet bewerken, denk hierbij aan zagen en/of boren. De producten die je maakt moeten van hoge kwaliteit zijn, daarom voer je zelf kwaliteitscontroles uit.Heb jij een passie voor techniek en metaal en ervaring met Lassen? Onze opdrachtgever, marktleider in hekwerken en beveiligingssystemen, is op zoek naar een lasser!

Je werkt zelfstandig maar bent onderdeel van een team dat samen zorg draagt voor het produceren van diverse producten. Aan de hand van productieorders ga je aan de slag met het samenstellen van de producten. Het lassen gebeurt met behulp van mallen. Je hebt kennis van Mig/Mag- en elektrodelassen. Deze verbindingen kun je maken op verschillende staalsoorten. Het kan ook voorkomen dat je de staalsoorten op een andere manier moet bewerken, denk hierbij aan zagen en/of boren. De producten die je maakt moeten van hoge kwaliteit zijn, daarom voer je zelf kwaliteitscontroles uit.

Wat wordt er gevraagd?

- In het bezit van een vmbo diploma, bij voorkeur richting techniek;
- Tekeningen en werkinstructies kunnen lezen;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Het kunnen overleggen van een VOG; (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris;
- Bovenop je loon 5% ATV toeslag;
- 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding;
- Jaarlijks 25 verlofdagen;
- Werken bij een Europees marktleider aan mooie projecten;
- CAO Metalektro.