Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Leidinggevende Schoonmaak - Geldrop N.o.t.k. vacature

Management/ Leidinggevend Geldrop 1355 keren bekeken
Vacature omschrijving
 

Bij ASP Schoonmaak zoeken we een gedreven en communicatief vaardige Leidinggevende Schoonmaak om ons team te versterken. Als Leidinggevende Schoonmaak speel je een centrale rol in het schoonmaakproces en ben je verantwoordelijk voor het motiveren en begeleiden van ons team.

Functieomschrijving:

Als Leidinggevende Schoonmaak ben je de schakel tussen onze schoonmaakmedewerkers, teamleiders, klanten en gebruikers van de locaties die we bedienen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de schoonmaakprocessen soepel verlopen en dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Je ontwikkelt de volgende vaardigheden:

  • Effectieve Communicatie: Je bent in staat om heldere gesprekken te voeren met ons schoonmaakteam, leidinggevenden, klanten en gebruikers van de objecten. Je kunt luisteren, vragen stellen en analyseren om oplossingsgericht te werk te gaan.
  • Coaching: Je begeleidt onze medewerkers op een coachende wijze, waarbij je hen motiveert en ondersteunt om hun prestaties te verbeteren.
  • Personeelsmanagement: Je hebt gespreksvaardigheden voor personeelsgesprekken en kunt specifieke aandacht besteden aan situaties waar arbeidsongeschiktheid en re-integratie een rol spelen.
  • Variëren tussen instructie en begeleiding: Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen het geven van instructies en het bieden van begeleiding aan onze medewerkers.
  • Werkoverleg: Je kunt werkoverleggen organiseren en leiden om efficiënte communicatie binnen het team te waarborgen.

Vereisten:

  • Ervaring in de schoonmaakbranche als leidinggevende.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs, aangezien je veel onderweg zult zijn.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende functie waarin je de ruimte krijgt om je leiderschaps- en communicatievaardigheden verder te ontwikkelen. Bij ASP Schoonmaak geloven we in een positieve werkomgeving, waarbij je kunt rekenen op:

  • Leuke Collega’s: Je maakt deel uit van een team met gezellige en betrokken collega’s.
  • Gezellige Teamuitjes: We organiseren regelmatig teamuitjes en evenementen, zodat je niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten een hecht team vormt.
  • Goede Arbeidsvoorwaarden: Naast een competitief salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoordelen.

Ben jij de persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of mail je CV. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor onze klanten.

Solliciteer nu en maak van schoonmaken een kunst!